Bad Stickerman, de dagelijkse avonturen van…….

En toen was het zover. De ultieme superschurk uit de verhalen van Anders-Man moest zijn eigen solo album krijgen. Maar om nu weer een lang verhaal te maken….. nou nee. Ralph vond het namelijk veel leuker om een album te maken met gagstrips rondom Bad Stickerman zelf. Voor de mensen die het niet weten…… mijn scenarist Peter Busschots vond het tegen het einde van deel 4 van Anders-Man om een bekend verzamelaar een cameo te geven. Dit keer als superschurk. Michel de Stickere, was tot op dat moment meer bekend als groot verzamelaar van stripboeken. Dermate groot, dat hij zelfs in het TV programma “Help, mijn man heeft een hobby!” voorkwam. Michel was dermate gecharmeerd dat hij zelfs de krant haalde met dit nieuws!

Stickerman of De Stickere, begon op Facebook en in het echte leven zich steeds meer als Bad Stickerman voor te stellen en zelfs vlogs te maken in het plat Brugs. Soms onverstaanbaar, maar altijd met een leuke kwinkslag. Omdat hij zelfs zijn werk als banketbakker begon te filmen, was dat meer dan genoeg materiaal om daar leuke gags mee te maken. En dus zo geschiedde!

En binnen de kortste keren was er dus genoeg materiaal om een solo album samen te stellen. Deze werd gepresenteerd tijdens het stripfestival te Oostende, op 28 en 29 mei 2022. De eerste 50 kopers hadden extra geluk, een speciale gelimiteerde kaart op 50 stuks, genummerd en gesigneerd werd hen gratis aangeboden! Uiteraard is het album ook hier via het contactformulier te bestellen (met gratis tekening, indien u wenst!)